距离2020年10月26日考试还有

188

各市成考:

考生在线咨询

山东成考网微信公众号
返回顶部∧

当前位置:主页 > 模拟试题 >

2020年山东成人高考高起专《英语》试题及答案(三)

山东成人高考网 发布时间: 2020-07-15 09:58


 

  一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  ( )1.A. group B. about C. found D. without

  ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

  ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

  ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

  ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

  二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

  ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

  A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

  ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

  A. do you B. will you C. can you D. could you

  ( )8. —Have you moved into the new house?

  —Not yet. The rooms ________.

  A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

  ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

  A. \ B. a C. the D. one

  ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

  A. hoped B. wanted C. expected D. wished

  ( )11. ______! There’s a train coming.

  A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

  ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

  —He’s already been _______.

  A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

  ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

  A. Until B. Not until C. Unless D. When

  ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

  —What do you suppose ________ to her?

  A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

  ( )15. These players lost the game. They were ______ players.

  A. losing B. lost C. lose D. being lost

  ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

  A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

  ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

  —I don’t know, ________.

  A. nor don’t I care B. nor do I care

  C. I don’t care neither D. I don’t care also

  ( )18.—How did you find your visit to the museum?

  —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

  A. far more interesting B. even much interesting

  C. so more interesting D. a lot much interesting

  ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

  A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

  ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

  A. bought B. buying C. to buy D. buy

  ( )21. These oranges taste ________.

  A. good B. well C. to be good D. to be well

  ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

  A. had written; left B. were writing; has left

  C. had written; had left D. were writing; had left

  ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

  A. is not decided B. are not decided

  C. has not decided D. have not decided

  ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

  A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

  ( )25._______ any frogs when winter comes.

  A. You hardly can find B. Hardly you can find

  C. You can find hardly D. Hardly can you find

  ( )26.—The light in the office is still on.

  —Oh, I forgot ________.

  A. turning it off B. turn it off

  C. to turn it off D. having turned it off

  ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

  A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

  ( )28. No one can be sure ________ in a million years.

  A. what man will look like B. what will man look like

  C. man will look like what D. what look will man like

  ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

  A. is B. will be C. would have been D. would be

  ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

  A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

  参考答案

  一、语音知识

  1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

  二、词汇与语法知识

  6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

  20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

  27.D 28.A 29.D 30.A

上一篇:2020年山东成人高考高起专《英语》试题及答案(二)

下一篇:2020年山东成人高考高起专《英语》试题及答案(四)

成考便捷服务

成考新手入门

  • 报考指南

  • 招生院校

  • 历年真题

  • 招生简章

  • 志愿填报

  • 录取查询

  • 招生专业

  • 成考答疑


地区成考
济南成考网
青岛成考网
淄博成考网
枣庄成考网
东营成考网
烟台成考网
潍坊成考网
济宁成考网
泰安成考网
威海成考网
日照成考网
滨州成考网
德州成考网
聊城成考网
临沂成考网
菏泽成考网

山东成考首页 | 关于我们 | 在线投稿 | 免责声明 | 各地成考 | 联系我们 | 网站地图

汶上县华阔信息咨询服务中心 鲁ICP备20001494号-1